Sójová omáčka Tamari je vyrobena tradičním způsobem - fermentací. Vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, koncentrovanější a chuťově výraznější. Neobsahuje přidané glutamáty ani žádné chemické příměsi a barviva. Je přirozeně bezlepková, při procesu fermentace nepřijde do kontaktu s pšenicí.
sójové boby, voda, mořská sůl, koji (Aspergillus oryzae)
Alergeny: sója
Uchovávat v chladu a temnu, nevystavovat přímému slunečnímu záření.
Japonsko
415 kJ/99 kcal
0 g
0 g
11,4 g
5,2 g
13,4 g
13,4 g
Naše produkty
![]() |
jsou z přírodních surovin |
![]() |
neobsahují GMO |
![]() |
zašleme zdarma od 2 000 Kč (pouze ČR) |
![]() |
z velké části v BIO kvalitě |
![]() |
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů |
![]() |
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha |
![]() |
zasíláme i na Slovensko |
Vstupujete na stránku s prodejem alkoholu.
Pokračováním na tento web potvrzuji, že jsem starší 18 let.