Chcete se stravovat zdravě? Vyzkoušejte japonský zázrak miso! Miso lze použít jako ochucovadlo do omáček, pomazánek, ale především jej známe jako ingredienci polévky miso. Japonská miso polévka je považována za jednu z nejzdravějších polévek vůbec, a tak není divu, že její obliba v vzrůstá i mimo asijský kontinent. Je nejen zdravá, ale poslouží i jako vydatná a přesto nízkokalorická pochoutka. Miso polévka je tradičním pokrmem, jejíž konzumací k snídani Japonci zahajují každý nový den. Hlavní složkou miso polévky je zelenina, mořská řasa a obilná pasta miso.
Polévka miso a její častá konzumace je receptem pro zdraví a dlouhověkost, jejíž původ je datován až do 6. století! Miso, ať už v podobě polévky či pasty bylo v japonské kultuře po staletí užíváno jako forma probiotik, dále sloužilo jako zdroj vitamínu B12 a k posílení imunitního systému. V současnosti se polévka miso používá jak v tradiční, tak i v moderní japonské kuchyni. Dobře zpracovaná japonská polévka miso představuje vydatný zdroj tolik potřebných vitamínů a minerálů.
Zamilovali jste si japonské miso? Pak Vás určitě potěší náš výběr této vitamínové vzpruhy, díky níž si miso můžete připravit snadno a rychle i ve Vaší kuchyni!
Naše produkty
jsou z přírodních surovin | |
neobsahují GMO | |
zašleme zdarma od 2 000 Kč (pouze ČR) |
|
z velké části v BIO kvalitě |
|
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů | |
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha | |
zasíláme i na Slovensko |
Vstupujete na stránku s prodejem alkoholu.
Pokračováním na tento web potvrzuji, že jsem starší 18 let.