Oblíbené nepasterizované miso sójové (HATCHO MISO) vyrobené z BIO sójových bobů plné aktivních enzymů, vitamínů a minerálů. Nejtmavší a nejvýraznější miso. Vyrábí se tradičním způsobem fermentace, bez přidání chemických přísad a barviv. Fermentuje až tři roky. Vyznačuje se tužší strukturou a vyváženou až uzenou chutí se slanými tóny.
Vyzkoušejte náš recept na miso polévku.
Miso pasta (1/4 polévkové lžíce na porci) se rozmíchá v malém množství vody a nalije se do hotové polévky, omáčky, zálivky - nevaří se, aby se zachovaly všechny tělu prospěšné látky.
sójové boby BIO, mořská sůl, voda, stopy pražené ječmenné mouky, koji (Aspergillus oryzae)
Alergeny: sója
Nafouklé víčko není na závadu.
Nevystavovat přímemu slunečnímu záření. Po otevření uchovávat v chladu do 10°C.
Japonsko
1028 kJ/246 kcal
11,8 g
2,1 g
7,3 g
0,8 g
23,4 g
8,9 g
Naše produkty
| jsou z přírodních surovin | |
| neobsahují GMO | |
| zašleme zdarma od 2 000 Kč (pouze ČR) |
|
| z velké části v BIO kvalitě |
|
| nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů | |
| s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha | |
| zasíláme i na Slovensko |