Pickles

Když se řekne kvašená zelenina, v našich zeměpisných šířkách si většinou vzpomeneme na nakládané zelí.

Konzervovat kvašením lze ale i jiné druhy zeleniny. Důležitým faktorem pro žádoucí mléčné kvašení je dostatečné množství cukru obsaženého v nakládané plodině. Doporučují se především tvrdší druhy zeleniny, protože proces kvašení jejich hmotu změkčí. Dá se tak zužitkovat například ředkev (daikon), cibule, mrkev, kedlubna, křen, okurky, zázvor, lilek, řepa a samozřejmě zelí.

Abyste mohli mít výrobky z této kategorie (s dostupností "do 5/10 dnů na skladě") co nejdříve, objednávejte prosím nejlépe v pondělí nebo ve čtvrtek do 12 h.
Děkujeme za pochopení.

Výrobce:

Kontaktní formulář

Informace o ochraně osobních údajů

Zpráva bude odeslána na náš e-mail, odpovíme Vám nejpozději do 2 pracovních dnů. Většinou to ale bývá do pár hodin.

Naše produkty

jsou z přírodních surovin
neobsahují GMO
zašleme zdarma
od 2 000 Kč
(pouze ČR)
z velké části
v BIO kvalitě
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha
zasíláme i na Slovensko

Potřebujete poradit?

Vendula Krahulcová

Poslat dotaz