Jak poznáte opravdu kvalitní sojové omáčky? Zpravidla vznikají procesem fermentace a neobsahují žádné glutamáty. Tak to aspoň máme my.
Sojové omáčky z Japonska si na první ochutnání zamilujete také Vy.
Sojové omáčky jsou neodmyslitelnou součástí nejen asijské kuchyně. Věděli jste ale, že je mezi nimi propastný rozdíl? Ty naše ze Sunfoodu v Dobrušce jsou dovezené z Japonska, kde se vyrábějí přírodní metodou fermentace. Na kvalitnější sojové omáčky v Čechách natrefíte jen zřídka. Náš dodavatel Mitoku je mísí z kvalitních přírodních surovin bez GMO rostlin. V našem sortimentu jsou to Tamari sojová omáčka, Yamato Shoyu a Sosa shoyu BIO. Nefermentované omáčky se co do kvality a chuti nemohou s těmito druhy srovnávat. Většinou se jedná o látky chemického původu smíchané dohromady bez dalších procesů přeměny látek. Ty pak v jídle pouze přebíjejí ostatní chutě. Naopak sojová omáčka, která prošla tradičním cyklem fermentace, je korunou zvýrazňující chutě obsažené v ostatních surovinách. Neobsahují glutaman - žádné glutamáty se k dochucení našich omáček nepřidávají.
Naše sojové omáčky můžete objednávat na e-shopu za příznivé ceny. Zasíláme po celé ČR i na Slovensko. Pokud máte k sojovým omáčkám dotaz, rádi vám pomůžeme.
Naše produkty
![]() |
jsou z přírodních surovin |
![]() |
neobsahují GMO |
![]() |
zašleme zdarma od 2 000 Kč (pouze ČR) |
![]() |
z velké části v BIO kvalitě |
![]() |
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů |
![]() |
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha |
![]() |
zasíláme i na Slovensko |