Sladká miso pasta vyrobená z BIO sójových bobů a BIO rýže plné aktivních enzymů, vitamínů a minerálů. Vyrábí se tradičním způsobem fermentace, bez přidání chemických přísad a barviv. Zaujme především přitažlivou texturou a vyváženou chutí, která kombinuje zemité slané tóny s těmi sladkými. Má světle žlutou barvu. V pokrmech se může využít také jako náhrada za mléčné složky.
sójové boby BIO, rýže BIO, mořská sůl, voda, koji (Aspergillus oryzae)
Alergeny: sója
Nevystavovat přímemu slunečnímu záření. Po otevření uchovávat v chladu do 10°C.
Japonsko
818 kJ/194 kcal
4,2 g
0,7 g
29 g
26 g
9,1 g
4,9 g
Naše produkty
![]() |
jsou z přírodních surovin |
![]() |
neobsahují GMO |
![]() |
zašleme zdarma od 2 000 Kč (pouze ČR) |
![]() |
z velké části v BIO kvalitě |
![]() |
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů |
![]() |
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha |
![]() |
zasíláme i na Slovensko |
Vstupujete na stránku s prodejem alkoholu.
Pokračováním na tento web potvrzuji, že jsem starší 18 let.