Oblíbené nepasterizované miso ječmenné (MUGI MISO) vyrobené z BIO sójových bobů a BIO ječmene plné aktivních enzymů, vitamínů a minerálů. Vyrábí se tradičním způsobem fermentace, bez přidání chemických přísad a barviv. Fermentuje přibližně rok. Zaujme především přitažlivou texturou a vyváženou chutí, která kombinuje zemité a slané tóny.
Vyzkoušejte náš recept na miso polévku.
Miso pasta (1/4 polévkové lžíce na porci) se rozmíchá v malém množství vody a nalije se do hotové polévky, omáčky, zálivky - nevaří se, aby se zachovaly všechny tělu prospěšné látky.
sójové boby BIO, ječmen BIO, mořská sůl, voda, koji (Aspergillus oryzae)
Alergeny: sója, ječmen
Nafouklé víčko není na závadu.
Nevystavovat přímemu slunečnímu záření. Po otevření uchovávat v chladu do 10°C.
Japonsko
768 kJ/183 kcal
5,9 g
1,1 g
18,9 g
11,5 g
11,1 g
11 g
Naše produkty
jsou z přírodních surovin | |
neobsahují GMO | |
zašleme zdarma od 2 000 Kč (pouze ČR) |
|
z velké části v BIO kvalitě |
|
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů | |
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha | |
zasíláme i na Slovensko |
Vstupujete na stránku s prodejem alkoholu.
Pokračováním na tento web potvrzuji, že jsem starší 18 let.