Želatina Agar se získává z mořských řas. Agar je vhodný díky bezvýhradně rostlinnému složení i pro vegany a vegetariány. Jeho příprava je nenáročná a gelující schopnost srovnatelná s klasickou želatinou živočišného původu.
Použití: Agar lze použít do krémů, na zdobení dortů, k přípravě pudinků, aspiků. Sladkou verzi agar želatiny je možné připravit z 1 litru ovocné šťávy a 6 lžiček řasy. Stačí 5 minut povařit. Po vychladnutí agar želatinuje.
Složení: Agar přírodní mořská řasa
708 kJ/177 kcal
0,1 g
0 g
0,1 g
0,2 g
1,4 g
0,1 g
Naše produkty
![]() |
jsou z přírodních surovin |
![]() |
neobsahují GMO |
![]() |
zašleme zdarma od 1500 Kč (pouze ČR) |
![]() |
z velké části v BIO kvalitě |
![]() |
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů |
![]() |
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha |
![]() |
zasíláme i na Slovensko |