Srnčí hřbet ze sladké dýně

Ingredience:



Postup:

  1. Dýni, rozinky a javorový sirup se špetkou soli vaříme ve vodě do změknutí.
  2. Potom přidáme agar, který už jen krátce povaříme (asi 5 minut).
  3. Formu na srnčí hřbet vyložíme potravinářskou folií a do ní vlijeme připravenou směs.
  4. Necháme vychladit.
  5. Po úplném ztuhnutí vyklopíme a krájíme na plátky. 

Do srnčího hřbetu z dýně doporučujeme:

Kontaktní formulář

Informace o ochraně osobních údajů

Zpráva bude odeslána na náš e-mail, odpovíme Vám nejpozději do 2 pracovních dnů. Většinou to ale bývá do pár hodin.

Naše produkty

jsou z přírodních surovin
neobsahují GMO
zašleme zdarma
od 2 000 Kč
(pouze ČR)
z velké části
v BIO kvalitě
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha
zasíláme i na Slovensko

Potřebujete poradit?

Vendula Krahulcová

Poslat dotaz