Rýžový sirup je přírodní sladidlo, které vzniká fermentací rýže. Získává se hydrolýzou rýžové mouky za použití enzymů přírodního původu. Je jemně zakalený a má světle zlatavě žlutou až tmavě zlatavě žlutou barvu a výraznou rýžovou chuť. Je oblíbený díky své jemné chuti a nízkému glykemickému indexu. Neobsahuje bílý cukr ani umělá sladidla.
Vyzkoušejte jablečný koláč nebo třeba pečené tofu s pikantní glazurou z rýžového sirupu podle našich receptů.
rýže BIO, voda
Nevystavovat přímému slunečnímu záření. Po otevření uchovávat v chladu do 10°C.
zemědělská produkce EU
1300 kJ/311 kcal
0,2 g
0,1 g
96 g
67 g
0,5 g
0 g
Naše produkty
jsou z přírodních surovin | |
neobsahují GMO | |
zašleme zdarma od 2 000 Kč (pouze ČR) |
|
z velké části v BIO kvalitě |
|
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů | |
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha | |
zasíláme i na Slovensko |
Vstupujete na stránku s prodejem alkoholu.
Pokračováním na tento web potvrzuji, že jsem starší 18 let.