Obilné slady a sirupy - Meurens Natural

V této kategorii najdete přírodní slady, sladěnku a sirupy.

Co je sladěnka

Sladěnka je skvělou volbou pro všechny, kdo chtějí ulevit tělu od klasických cukrů. Vyrábí se nejčastěji z ječného sladu. V naší nabídce naleznete ale i sladěnku pšeničnou a kukuřičnou, která je obzvláště vhodná pro celiaky.

Tekutá sladěnka má barvu i konzistenci řidšího tmavého medu a stejně tak je možné ji používat. Koupit ji můžete ale sladěnku i ve formě prášku. Nejedná se o umělé sladidlo užívané diabetiky. K organismu je přesto sladěnka šetřnější než obyčejný cukr. I proto je oblíbenou surovinou k oslazení teplých nápojů, do pečiva, cukroví, kaší, dezertů. Vynalézavosti se meze nekladou. Její sladicí schopnosti nejsou oproti klasickým cukrům tak intenzivní.

Špaldový sirup BIO 410 g

Vánoční pečení

109,96 Kč

Skladem

Novinka
Kukuřičný slad 44 BIO 415 g

Vánoční pečení

89,90 Kč

Skladem

Rýžový sirup 62 BIO 410 g

Vánoční pečení

89,04 Kč

Skladem

Rýžový sirup 62 BIO 850 g

Vánoční pečení

166,59 Kč

Skladem

Kukuřičný slad 44 BIO 850 g

Vánoční pečení

170,62 Kč

Skladem

Pšeničný sirup F28 BIO 410 g

Vánoční pečení

70,08 Kč

Skladem

Ječmenný slad sušený BIO 300 g

Vánoční pečení

84,06 Kč

Není skladem

Novinka
Pšeničný sirup F28 BIO 850 g

Vánoční pečení

134,77 Kč

Skladem

Ječmenný slad sušený BIO, volně kg

Vánoční pečení

184,54 Kč

Není skladem

Novinka
Kukuřičný slad 44 BIO, volně kg

Vánoční pečení

174,31 Kč

Není skladem

Pšeničný sirup F28 BIO, volně kg

Vánoční pečení

138,43 Kč

Skladem

Rýžový sirup 62 BIO, volně kg

Vánoční pečení

168,25 Kč

Skladem

Kontaktní formulář

Informace o ochraně osobních údajů

Zpráva bude odeslána na náš e-mail, odpovíme Vám nejpozději do 2 pracovních dnů. Většinou to ale bývá do pár hodin.

Naše produkty

jsou z přírodních surovin
neobsahují GMO
zašleme zdarma
od 2 000 Kč
(pouze ČR)
z velké části
v BIO kvalitě
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha
zasíláme i na Slovensko

Potřebujete poradit?

Vendula Krahulcová

Poslat dotaz