Rýžový sirup je přírodní sladidlo, které vzniká fermentací rýže. Získává se hydrolýzou rýžové mouky za použití enzymů přírodního původu. Je jemně zakalený a má světle zlatavě žlutou až tmavě zlatavě žlutou barvu a výraznou rýžovou chuť. Je oblíbený díky své jemné chuti a nízkému glykemickému indexu. Neobsahuje bílý cukr ani umělá sladidla.
Baleno do skla. Sklo udrží dlouhou dobu vysokou kvalitu produktu a zároveň je ekologické.
Vyzkoušejte jablečný koláč nebo třeba pečené tofu s pikantní glazurou z rýžového sirupu podle našich receptů.
rýže BIO, voda
Nevystavovat přímému slunečnímu záření. Po otevření uchovávat v chladu do 10°C.
zemědělská produkce EU
1300 kJ/311 kcal
0,2 g
0,1 g
96 g
67 g
0,5 g
0 g
Naše produkty
| jsou z přírodních surovin | |
| neobsahují GMO | |
| zašleme zdarma od 2 000 Kč (pouze ČR) |
|
| z velké části v BIO kvalitě |
|
| nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů | |
| s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha | |
| zasíláme i na Slovensko |