Umeboshi BIO, sklo 60 g

Umeboshi BIO, sklo 60 g
Skladem
90
45
MITOKU Co.
0,17 kg
původně 0,00 Kč
102,29 Kč bez DPH
117,63 Kč
vč. DPH
ks
Popis Popis

Popis

Umeboshi jsou nakládané japonské švestky, hodně neobvyklé slano-kyselé chuti. Jsou považovány za zázračné samurajské jídlo, plné energie. Švestičky umeboshi dokážou zahnat únavu a celkově skvěle vyladit organismus, jsou velice prospěšné pro lidské tělo.

Užívají se při žaludečních potížích, problémech s játry, kašli i horečkách. Jsou výborné na posilování imunity. Švestičky se můžou cumlat i celé.

Umeboshi můžete užívat také jako koncentrát. Ze švestiček umeboshi se odstraní pecky a po rozmačkání vznikne pasta. Můžeme ji velice dobře použít v různých pokrmech nebo samotnou. Jako vedlejší produkt při fermentaci japonských švestiček umeboshi se získává umeocet. Umepasta i umeocet jsou výbornými dochucovadly zeleninových jídel a různých pokrmů.
Celé nezralé švěstičky můžou také macerovat ve sladkém nálevu a destilátu - vzniká lahodný likér Choya umeshu.

Složení

umeboshi (87%), mořská sůl, shiso listy (Perilla frutescens)

Země původu

Japonsko

Výživové údaje na 100 g nebo 100 ml výrobku

156 kJ/37 kcal

0,3 g

0,3 g

0,4 g

0,2 g

1 g

16,8 g

Kontaktní formulář

Informace o ochraně osobních údajů

Zpráva bude odeslána na náš e-mail, odpovíme Vám nejpozději do 2 pracovních dnů. Většinou to ale bývá do pár hodin.

Naše produkty

jsou z přírodních surovin
neobsahují GMO
zašleme zdarma
od 2 000 Kč
(pouze ČR)
z velké části
v BIO kvalitě
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha
zasíláme i na Slovensko

Potřebujete poradit?

Martina Michlová

Poslat dotaz