Tradiční ovocný japonský likér Kishu vyrobený máčením švestiček umeboshi v destilátu a sladkém nálevu, má výraznou chuť a vůni.
Celé nezralé švěstičky se macerují ve sladkém nálevu a destilátu - likér zraje po dobu nejméně jednoho roku.
Podávejte vychlazené. Likér se může použít také do koktejlů.
voda, umeboshi, cukr, destilát z cukrové třtiny
Obsah alkoholu 14,4%
Uchovávat v temnu a chladu.
Japonsko
833 kJ/199 kcal
0 g
0 g
29,5 g
26,8 g
0,2 g
0 g
Naše produkty
jsou z přírodních surovin | |
neobsahují GMO | |
zašleme zdarma od 2 000 Kč (pouze ČR) |
|
z velké části v BIO kvalitě |
|
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů | |
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha | |
zasíláme i na Slovensko |
Vstupujete na stránku s prodejem alkoholu.
Pokračováním na tento web potvrzuji, že jsem starší 18 let.