Tradiční ovocný japonský likér Kishu vyrobený máčením švestiček umeboshi v destilátu a sladkém nálevu, má výraznou chuť a vůni.
Celé nezralé švěstičky se macerují ve sladkém nálevu a destilátu - likér zraje po dobu nejméně jednoho roku.
Obsah alkoholu 14,4%
Podávejte vychlazené. Likér se může použít také do koktejlů.
voda, umeboshi, cukr, destilát z cukrové třtiny
Japonsko
Naše produkty
![]() |
jsou z přírodních surovin |
![]() |
neobsahují GMO |
![]() |
zašleme zdarma od 2 000 Kč (pouze ČR) |
![]() |
z velké části v BIO kvalitě |
![]() |
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů |
![]() |
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha |
![]() |
zasíláme i na Slovensko |