Rýžový slad je přírodní sladidlo. Vyroben z celozrnné rýže a klíčků ječmene. Neobsahuje barviva, umělá sladidla ani bílý cukr. Má nižší glykemický index.
Použití
Jako sladidlo pro pečení. Můžete jej použít místo běžného cukru při pečení. Má nižší glykemický index, což znamená, že nezpůsobuje rychlý nárůst hladiny cukru v krvi.
Ke slazení nápojů - do čaje, horké čokolády, ovocných smoothies. Můžete jej přidat do jakéhokoli nápoje místo cukru.
Do různých dezertů jako jsou pudinky, koláče, nebo domácí zmrzlina. Díky své konzistenci a chuťovým vlastnostem je ideální pro výrobu domácích sladkostí. Vyzkoušejte naše sušenky s rýžovým sladem.
Sladidlo do ovesných kaší a cereálií. Rýžový slad můžete přidat do ovesné kaše, granoly nebo jogurtu.
Alternativa medu. Pokud máte alergii na med nebo chcete použít rostlinnou alternativu, je rýžový slad skvělou náhradou, protože má podobnou texturu i sladkost.
Využití při přípravě domácího pečiva. Ideální pro výrobu chleba nebo bagetek, kde dodá vláčnost a jemnou sladkost.
Složení
voda, celozrnná rýže (29%), naklíčený ječmen
Alergeny: ječmen, lepek
Nevystavovat přímému slunečnímu záření. Po otevření uchovávat v chladu do 10°C. Baleno do skla. Sklo udrží dlouhou dobu vysokou kvalitu produktu a zároveň je ekologické.