Javorový sirup Amber BIO 1 l

Javorový sirup Amber BIO 1 l
Skladem
90
274
Sierra Maple Syrup
původně 0,00 Kč
400,00 Kč bez DPH
460,00 Kč
vč. DPH
ks
Popis Popis

Popis

‌Javorový sirup je přírodní sladidlo získávané z koncentrované javorové mízy, bez dalších chemických vstupů. Bohatý zdroj vitamínů skupiny B, hořčíku, vápníku, zinku a železa.

Použití: alternativa k bílému cukru - do čaje, zmrzlinových a ovocných pohárů, dezertů, krémů, těst, na palačinky a lívance, do ovesné kaše, ale i do marinád...; v létě jako osvěžení - v 200 ml hrnečku smícháme podle chuti javorový sirup, šťávu z citronu a zalijeme studenou vodou, můžeme přidat i led

Vhodný při chřipkách a nachlazení - v 200 ml hrnečku smícháme podle chuti javorový sirup, šťávu z citronu a špetku kajenského pepře a zalijeme vroucí vodou. 

Glykemický index (GI) javorového sirupu = 54 (v porovnání s třtinovým cukrem, jehož glykemický index je 58). Javorový sirup je vhodný pro všechny, kteří si hlídají příjem cukrů ve stravě, dokonce pro diabetiky.
Glykemický index (GI) je údaj, který vyjadřuje s jakou rychlostí po požití konkrétní potraviny vzrůstá hladina krevního cukru.

Složení: 100% javorový sirup BIO

Nevystavovat přímemu slunečnímu záření. Po otevření uchovávat v chladu do 10°C.

Země původu: Kanada

Co jste o javorovém sirupu možná ještě nevěděli

pouhých 60 ml javorového sirupu obsahuje:

  • 100% z potřebné denní dávky manganu, který je důležitý pro pevné a zdravé kosti a také pro správou fuknci mozku a nervového systému
  • 10 až 38% z potřebné denní dávky antioxidantů (to je více než v jablku, banánu nebo brokolici), antioxidanty podporují imunitní systém a snižují riziko nemocí
  • 5% z potřebné denní dávky vápníku a draslíku, které zvyšují pevnost kostí a snižují krevní tlak
  • 4% z potřebné denní dávky hořčíku, který je nezbytný pro uvolnění a fungování svalů, regeneraci a snižuje míru únavy a vyčerpání
  • 37% z potřebné denní dávky riboflavinu (také známý jako vitamin B2), který chrání buňky a dodává tělu potřebnou energii
  • 11% z potřebné denní dávky zinku, který podporuje imunitní systém a udržuje hladinu cukru v krvi

Glykemický index (GI) javorového sirupu = 54 (v porovnání s třtinovým cukrem, jehož glykemický index je 58). Javorový sirup je tedy vhodný pro všechny, kteří si hlídají příjem cukrů ve stravě, dokonce pro diabetiky.
Glykemický index (GI) je údaj, který vyjadřuje s jakou rychlostí po požití konkrétní potraviny vzrůstá hladina krevního cukru.

Výživové údaje na 100 g nebo 100 ml výrobku

1220 kJ/290 kcal

0 g

0 g

88,12 g

83,33 g

0 g

0 g

Kontaktní formulář

Informace o ochraně osobních údajů

Zpráva bude odeslána na náš e-mail, odpovíme Vám nejpozději do 2 pracovních dnů. Většinou to ale bývá do pár hodin.

Naše produkty

jsou z přírodních surovin
neobsahují GMO
zašleme zdarma od 1500 Kč (pouze ČR)
z velké části v BIO kvalitě
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha
zasíláme i na Slovensko

Potřebujete poradit?

Martina Michlová

Poslat dotaz