Kulatozrnná rýže se pěstuje především v Itálii, kde se používá k přípravě "rissota". Při vaření hojně vstřebává vodu a vytváří krémovou konzistenci. Po uvaření zůstane uprostřed rýže pevné jádro a na povrchu bude zrnko krásně jemné.
Rýži propláchneme ve studené vodě a vaříme do změknutí, přibližně 11-14 minut. V poměru 2,5:1 (voda:rýže).
rýže bílá kráká BIO
Nevystavovat přímemu slunečnímu záření. Uchovávat v chladu.
zemědělská produkce EU
1471 kJ/347 kcal
1,1 g
0,2 g
77,3 g
0,1 g
6,2 g
0,002 g
Naše produkty
jsou z přírodních surovin | |
neobsahují GMO | |
zašleme zdarma od 2 000 Kč (pouze ČR) |
|
z velké části v BIO kvalitě |
|
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů | |
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha | |
zasíláme i na Slovensko |
Vstupujete na stránku s prodejem alkoholu.
Pokračováním na tento web potvrzuji, že jsem starší 18 let.