Vydatná chuť a specifická textura dělají z mochi oblíbenou japonskou pochutku. Mochi je celozrnný pokrm z lepkavé hnědé rýže, která se dusí, poté pod tlakem rozdrtí a nakonec suší. Plátky mají příjemnou žvýkavou texturu a plnou chuť. Vhodné k rychlému dodání kvalitní energie.
Na trošce oleje smažte z obou stran do doby, kdy se plátek nafoukne, změkne a bude mít zlatavě hnědou barvu. Podle vaší chuti servírujte se sladkou (javorový sirup) nebo slanou omáčkou (shoyu, teriyaki), dochuťte oblíbeným kořením.
Tip: Javorový sirup nebo shoyu (teriyaki) přidejte přímo na již osmaženou první stranu mochi, zatímco smažíte tu druhou.
celozrnná sladká rýže
Nevystavovat přímemu slunečnímu záření. Po otevření uchovávat v ledničce.
986 kJ/233 kcal
2,1 g
0,5 g
47,7 g
0,8 g
4,4 g
0 g
Naše produkty
| jsou z přírodních surovin | |
| neobsahují GMO | |
| zašleme zdarma od 2 000 Kč (pouze ČR) |
|
| z velké části v BIO kvalitě |
|
| nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů | |
| s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha | |
| zasíláme i na Slovensko |