Postup:
Banány oloupejte a vidličkou je ve větší míse rozmačkejte na kaši.
Přidejte ovesnou mouku, rostlinné mléko, rýžový sirup BIO, prášek do pečiva, vanilkový extrakt a špetku soli. Vše důkladně promíchejte, dokud nevznikne hladké těsto.
Na pánvi rozehřejte pár kapek řepkového oleje.
Lžící nalijte na pánev těsto a tvarujte malé lívanečky. Smažte je 2-3 minuty z každé strany, dokud nebudou zlatavé.
Hotové lívanečky podávejte s rýžovým sirupem BIO nebo s javorovým sirupem BIO, ovocem nebo jogurtem podle chuti.
Tento recept je skvělý pro rychlou a zdravou snídani nebo svačinu. Rýžový sirup BIO dodá lívanečkům jemnou sladkost a je ideální alternativou k jiným sladidlům.
Naše produkty
| jsou z přírodních surovin | |
| neobsahují GMO | |
| zašleme zdarma od 2 000 Kč (pouze ČR) |
|
| z velké části v BIO kvalitě |
|
| nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů | |
| s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha | |
| zasíláme i na Slovensko |