Postup:
Banány oloupejte a vidličkou je ve větší míse rozmačkejte na kaši.
Přidejte ovesnou mouku, rostlinné mléko, rýžový sirup BIO, prášek do pečiva, vanilkový extrakt a špetku soli. Vše důkladně promíchejte, dokud nevznikne hladké těsto.
Na pánvi rozehřejte pár kapek řepkového oleje.
Lžící nalijte na pánev těsto a tvarujte malé lívanečky. Smažte je 2-3 minuty z každé strany, dokud nebudou zlatavé.
Hotové lívanečky podávejte s rýžovým sirupem BIO nebo s javorovým sirupem BIO, ovocem nebo jogurtem podle chuti.
Tento recept je skvělý pro rychlou a zdravou snídani nebo svačinu. Rýžový sirup BIO dodá lívanečkům jemnou sladkost a je ideální alternativou k jiným sladidlům.
Naše produkty
![]() |
jsou z přírodních surovin |
![]() |
neobsahují GMO |
![]() |
zašleme zdarma od 2 000 Kč (pouze ČR) |
![]() |
z velké části v BIO kvalitě |
![]() |
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů |
![]() |
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha |
![]() |
zasíláme i na Slovensko |
Vstupujete na stránku s prodejem alkoholu.
Pokračováním na tento web potvrzuji, že jsem starší 18 let.