Kulatozrnná rýže se pěstuje především v Itálii, kde se používá k přípravě "rissota". Při vaření hojně vstřebává vodu a vytváří krémovou konzistenci. Po uvaření zůstane uprostřed rýže pevné jádro a na povrchu bude zrnko krásně jemné.
Rýži propláchneme ve studené vodě a vaříme do změknutí, přibložně 11-14 minut. V poměru 2,5:1 (voda:rýže).
rýže bílá krátká BIO
Nevystavovat přímemu slunečnímu záření. Uchovávat v chladu.
zemědělská produkce EU
Minimální odběr 2 kg.
1471 kJ/347 kcal
1,1 g
0,2 g
77,3 g
0,1 g
6,2 g
0,002 g
Naše produkty
| jsou z přírodních surovin | |
| neobsahují GMO | |
| zašleme zdarma od 2 000 Kč (pouze ČR) |
|
| z velké části v BIO kvalitě |
|
| nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů | |
| s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha | |
| zasíláme i na Slovensko |