150 ml rostlinného nebo kravského mléka
35 g ovesných vloček (klasické, nikoliv jemné)
1 lžíce arašídového másla z pražených arašídů
2 lžičky pšeničného sirupu
Postup:
Ovesné vločky a mléko přiveďte k varu. Snižte teplotu a 5 minut povařte. Kaši pravidelně míchejte, aby se nepřipálila.
Přidejte arašídové máslo, oslaďte pšeničným sirupem a promíchejte.
Nandejte do misky.
Podle chuti ozdobte nakrájeným banánem, arašídovým máslem nebo hořkou čokoládou.
Naše produkty
![]() |
jsou z přírodních surovin |
![]() |
neobsahují GMO |
![]() |
zašleme zdarma od 2 000 Kč (pouze ČR) |
![]() |
z velké části v BIO kvalitě |
![]() |
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů |
![]() |
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha |
![]() |
zasíláme i na Slovensko |
Vstupujete na stránku s prodejem alkoholu.
Pokračováním na tento web potvrzuji, že jsem starší 18 let.