Ovesná kaše s arašídovým máslem

Ingredience:

  • 150 ml rostlinného nebo kravského mléka

  • 35 g ovesných vloček (klasické, nikoliv jemné)

  • 1 lžíce arašídového másla z pražených arašídů

  • 2 lžičky pšeničného sirupu CZ

Postup:

Ovesné vločky a mléko přiveďte k varu. Snižte teplotu a 5 minut povařte. Kaši pravidelně míchejte, aby se nepřipálila.

Přidejte arašídové máslo, oslaďte pšeničným sirupem a promíchejte.

Nandejte do misky.

Podle chuti ozdobte nakrájeným banánem, arašídovým máslem nebo hořkou čokoládou.

Kontaktní formulář

Informace o ochraně osobních údajů

Zpráva bude odeslána na náš e-mail, odpovíme Vám nejpozději do 2 pracovních dnů. Většinou to ale bývá do pár hodin.

Naše produkty

jsou z přírodních surovin
neobsahují GMO
zašleme zdarma
od 2 000 Kč
(pouze ČR)
z velké části
v BIO kvalitě
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha
zasíláme i na Slovensko

Potřebujete poradit?

  Vendula Krahulcová

Poslat dotaz