Kuzu je dřevnatá liána. Má svůj původ v Japonských horách. Kuzu se dělá z kořene.
Je lehce stravitelný, střeva ho lehce vstřebají. Je vhodný při nachlazení, střevních problémech,
vysokých horečkách. Kuzu je výborné zahušťovadlo, které nezmění chuť připravovaných jídel.
Např. polévek a omáček. Může se také použít do různých pudingů, dezertů.
Kuzu se při zahušťování smíchá s potřebným množstvím studené vody a vleje se do připravovaného pokrmu. Nevaří se.
Můžeme z něj také připravit léčivý nápoj: dospělý- 1 lžíci rozmícháme v hrnku studené vody.
po rozmíchání dáme cca 1 lžíčku umepasty a přivedeme do varu a ochutíme cca 2 kapky sojové
omáčky. Po dosáhnutí varu vypneme. Nápoj se pije teplý (1-2 denně).
Děti ho můžou také, ale v poloviční dávce.
1454 kJ/342 kcal
0,2 g
0 g
84,7 g
0 g
0,3 g
0,05 g
Naše produkty
jsou z přírodních surovin | |
neobsahují GMO | |
zašleme zdarma od 2 000 Kč (pouze ČR) |
|
z velké části v BIO kvalitě |
|
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů | |
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha | |
zasíláme i na Slovensko |
Vstupujete na stránku s prodejem alkoholu.
Pokračováním na tento web potvrzuji, že jsem starší 18 let.