Grilovaná kukuřice s miso máslem

Kombinace kukuřice s miso máslem, limetkou a chilli je naprosto dokonalá. Kukuřice s máslem a solí je vynikající, ale tohle…to se slovy nedá ani popsat.

Ingrdience: 

  • 1 klas kukuřice
  • 1 lžíce másla pokojové teploty
  • 1 a ½ lžičky misa cizrnového BIO
  • Pažitka
  • Chilli vločky
  • Limeta

Postup: 

Kukuřici očistěte od listů a vláken. Dejte jí na gril a opékejte ze všech stran 10-12 minut. Pokud nemáte možnost grilovat, můžete jí buď opéct na pánvi anebo jen 15-20 minut povařit v osolené vodě.
Miso máslo připravíte smícháním másla pokojové teploty s miso pastou. Dobře promíchejte.
Horkou kukuřici dejte na talířek, potřete miso máslem, posypte nakrájenou pažitkou, chilli vločkami a pokapejte limetou.

Poznámka: Kdo nemá rád chilli, stačí ho vynechat.

Kontaktní formulář

Informace o ochraně osobních údajů

Zpráva bude odeslána na náš e-mail, odpovíme Vám nejpozději do 2 pracovních dnů. Většinou to ale bývá do pár hodin.

Naše produkty

jsou z přírodních surovin
neobsahují GMO
zašleme zdarma
od 2 000 Kč
(pouze ČR)
z velké části
v BIO kvalitě
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha
zasíláme i na Slovensko

Potřebujete poradit?

Vendula Krahulcová

Poslat dotaz