Kombinace kukuřice s miso máslem, limetkou a chilli je naprosto dokonalá. Kukuřice s máslem a solí je vynikající, ale tohle…to se slovy nedá ani popsat.
Postup:
Kukuřici očistěte od listů a vláken. Dejte jí na gril a opékejte ze všech stran 10-12 minut. Pokud nemáte možnost grilovat, můžete jí buď opéct na pánvi anebo jen 15-20 minut povařit v osolené vodě.
Miso máslo připravíte smícháním másla pokojové teploty s miso pastou. Dobře promíchejte.
Horkou kukuřici dejte na talířek, potřete miso máslem, posypte nakrájenou pažitkou, chilli vločkami a pokapejte limetou.
Poznámka: Kdo nemá rád chilli, stačí ho vynechat.
Naše produkty
![]() |
jsou z přírodních surovin |
![]() |
neobsahují GMO |
![]() |
zašleme zdarma od 2 000 Kč (pouze ČR) |
![]() |
z velké části v BIO kvalitě |
![]() |
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů |
![]() |
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha |
![]() |
zasíláme i na Slovensko |
Vstupujete na stránku s prodejem alkoholu.
Pokračováním na tento web potvrzuji, že jsem starší 18 let.