Abyste mohli mít výrobky z této kategorie co nejdříve, objednávejte prosím nejlépe v pondělí nebo ve čtvrtek do 12 h. V případě závozů do Prahy, objednávejte nejpozději do pondělí do 9:00.
Fermentovaný japonský pokrm. Natto je výborný zdroj bílkovin a obsahuje zdraví prospěšná probiotika. Tou nejdůležitější živinou natto je však vitamín K2, který umožňuje vápníku ukládat se do kostí a je potřebný pro tvorbu a udržení normální struktury kostí. Natto obsahuje i enzym nattokinázu, která je známá především pro svou schopnost čistit krev. Podporuje normální průtok krve, její cirkulaci a udržuje normální krevní tlak. V Japonsku se nattokináza využívá v tradiční medicíně už přes 2000 let. Existuje také předpoklad, že vysoká konzumace natto přispívá k dlouhověkosti japonské populace.
Natto má poměrně charakteristickou a silnou chuť i vůni. V Japonsku se běžně podává s rýží nebo jako doplněk hlavního jídla, ale i ke snídani.
Denní porce natta je 1–2 polévkové lžíce.
sójové boby BIO, fermentační kultura
Alergeny: sója
Skladujte při teplotě 2-8°C.
865 kJ/207 kcal
11 g
1 g
11 g
1,5 g
17 g
0 g
Naše produkty
![]() |
jsou z přírodních surovin |
![]() |
neobsahují GMO |
![]() |
zašleme zdarma od 2 000 Kč (pouze ČR) |
![]() |
z velké části v BIO kvalitě |
![]() |
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů |
![]() |
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha |
![]() |
zasíláme i na Slovensko |
Vstupujete na stránku s prodejem alkoholu.
Pokračováním na tento web potvrzuji, že jsem starší 18 let.