Natto je název tradičního fermentovaného (pomocí bakterií Bacillus subtilis) pokrmu ze sójových bobů. Díky fermentačnímu procesu dochází při jeho přípravě k rozkladu bílkovin sóji, a proto je mnohem snadněji stravitelné než samotné sójové boby. Natto je výborný zdroj bílkovin a obsahuje zdraví prospěšná probiotika. Tou nejdůležitější živinou natto je však vitamín K2, který se v potravinách vyskytuje jen velmi omezeně. Vyrobené z BIO sójových bobů, které nebyly geneticky upravované.
sójové boby BIO, fermentační kultura
Alergeny: soja
Uchovávat v chladu při teplotě 2-8°C.
Česká republika
Abyste mohli mít výrobek co nejdříve, objednávejte prosím nejlépe v pondělí nebo ve čtvrtek do 12 h. Děkujeme za pochopení.
865 kJ/207 kcal
11 g
1 g
11 g
1,5 g
17 g
0 g
Naše produkty
![]() |
jsou z přírodních surovin |
![]() |
neobsahují GMO |
![]() |
zašleme zdarma od 2 000 Kč (pouze ČR) |
![]() |
z velké části v BIO kvalitě |
![]() |
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů |
![]() |
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha |
![]() |
zasíláme i na Slovensko |
Vstupujete na stránku s prodejem alkoholu.
Pokračováním na tento web potvrzuji, že jsem starší 18 let.