Batátová kaše se špenátem a vajíčkem

Ingredience:

Kaše:

  • 2 batáty
  • 2 lžičky misa cizrnového BIO
  • Volitelně: trochu rostlinného nebo kravského mléka
  • Sůl

Dále:

  • Špenát
  • Česnek
  • Vajíčko

Postup:

Batáty oloupejte, nakrájejte na větší kostky a uvařte doměkka. Po scezení rozmačkejte na kaši. Aby to šlo lépe, můžete přidat trochu mléka. Vmíchejte miso cizrnové BIO a případně ještě dosolte. Na 400 gramů kaše stačí 2 lžičky miso pasty. Každá batáta je jinak těžká, tak dávkování upravte podle váhy anebo přidávejte postupně, dokud s chutí nebudete spokojeni.

Špenát: Listy baby špenátu povařte s troškou vody a česneku doměkka. Případně lze použít mražený špenát. Vhodné jsou ale listy, nikoliv pyré.

Na pánvi připravte 2 volské oka. Doporučujeme pánev s nepřilnavým povrchem, pak to jde zcela bez tuku. Na talíř nandejte batátovou kaši, přidejte špenát, volské oko a můžete podávat

Kontaktní formulář

Informace o ochraně osobních údajů

Zpráva bude odeslána na náš e-mail, odpovíme Vám nejpozději do 2 pracovních dnů. Většinou to ale bývá do pár hodin.

Naše produkty

jsou z přírodních surovin
neobsahují GMO
zašleme zdarma
od 2 000 Kč
(pouze ČR)
z velké části
v BIO kvalitě
nejkvalitnější sojové omáčky bez glutamátů
s možností rozvozu na trase Dobruška - Praha
zasíláme i na Slovensko

Potřebujete poradit?

Vendula Krahulcová

Poslat dotaz